Uudistunut Eltrip-55:Tehokas ajopäiväkirja joka on aina mukanasi.

Nyt saatavissa myös GPS-valmiudella! Kytke vain sähköt ja mittari on valmis käyttöön!

Helpompi, tehokkaampi, edullisempi

Eltrip-55 on monipuolinen ajopäiväkirja ja tarkkuustrippi samassa paketissa. Trippi sisältää kolme itsenäistä, 10 metrin tarkkuudella ajetun matkan mittaavaa laskinta, ja työkirjurilla keräät ajojesi tiedot talteen - joka kerta tehokkaasti ja varmasti. Ajoneuvolaite on suunniteltu luotettavaksi ja helppokäyttöiseksi, raportit saat suoraan omaan toimistoosi netin kautta.

Matka mitataan joko matkapulssina, ajoneuvon omalta anturilta tai käyttäen erillistä anturia, tai lisälaitteena saatavana GPS-modulilta. Tarkin mittaustulos saadaan käyttäen matkapulssia, mutta käyttäen GPS-modulia voit vain kytkeä mittarin sähköihin (esim. tupakansytytinliitäntä) ja se on valmis käyttöön.

 Kotimaista laatua. Trippi Oy:n laatu perustuu yli 30 vuoden kokemukseen mittalaitteista jotka on suunniteltu juuri Suomalaisiin oloihin. Kaikki mittarimme on suunniteltu ja valmistettu suomessa.

Ajopäiväkirja

Kun aloitat työajon, ajon kuvaus syötetään ajon alussa mittarin näppäimistöltä. Mittari muistaa myös 27 edellistä käytettyä ajon kuvausta joten usein toistuvien ajojen kuvaus on helppo ja nopea valita listalta. Ajon lopuksi voit lopettaa ajon käsin mittarilta, tai voit myös määritellä ajon päättymään automaattisesti halutun ajan kuluttua jos ajoneuvo ei liiku.
Yksinkertaisimmillaan voit käyttää ajopäiväkirjaa erittelemään vain omat- ja työajot, mutta halutessasi myös usean ajoneuvon seuraaminen - jopa täysin automaattisesti - on mahdollista, jopa useiden kuljettajien kesken.
Raportit haetaan tehokkaan web-käyttöliittymän kautta, johon voit tutustua klikkaamalla tästä. Voit liittää samaan web-käyttöliittymään niin monta mittaria kuin tarvitset, jolloin suurienkin ajoneuvomäärien seuranta on helppoa.

Tarkkuustrippi

Tarkkuustrippi vastaa toiminnoiltaan ja tarkkuudeltaan Eltrip-65n -trippiä, sisältäen kolme itsenäistä, erikseen päälle tai pois kytkettävää matkalaskinta.
Mittauksen tarkkuus riippuu valitsemastasi mittarimallista; edullisempi malli mittaa matkan 10m tarkkuudella ilman peruutuskytkentää, ja tarkempi malli mittaa matkan 1 metrin tarkkuudella ja mahdollista kytkeä laskemaan aina peruutettaessa alaspäin.
Mittari mittaa matkan auton matkapulssista, joka - riippuen autosta - saadaan joko suoraan auton omasta matkapulssista, tai tarvittaessa erillisellä väylämuuntimella tai anturilla.
Myös GPS-käyttö mittariin on saatavissa piakkoin erillisellä vastaanotinmodulilla (lisälaite); tällöin mittari tarvitsee autosta vain sähköt!

Tarkat ja luotettavat raportit

Eltrip-55 kirjaa jokaisesta ajosta alku- ja loppuajan, ajetun matkan, käytetyn ajan sekä syöttämäsi kuvauksen. Nämä tiedot talletetaan myös työajojen välissä olevista omista ajoista. Näin ollen sinulla on aina käytettävissäsi erittäin tarkat ja ennen kaikkea luotettavat listat ajoista, jopa viranomaisia varten. Tiedot säilyvät palvelussa vähintään 2 vuotta, ja voit milloin tahansa ottaa omat kopiot ajoista omaan arkistoosi.
Tutustu tästä linkistä mittarin raporttien toimintaan.

Helppo ja automaattinen tiedonsiirto

Mittarissa on sisäänrakennettu WLAN-tuki johon voit ohjelmoida jopa neljä tukiasemaa; esimerkiksi kotona, konttorilla tai puhelimesi kautta. Tapahtumat kerätään mittarin sisäiseen muistiin (tilaa yli 100 tapahtumalle) ja puretaan heti kun yhteys on saatu automaattisesti palvelimellemme jossa ne pysyvät tallessa ja helposti haettavissa. Sinun ei tarvitse erikseen aloittaa tiedonsiirtoa; riittää, että WLAN-tukiasemat on ohjelmoitu mittarille, jolloin se huolehtii lähetyksestä itse saavuttuaan tukiasemien kuuluvuusalueelle.

Automaattinen seuranta

Voit asettaa mittarin myös automaattiseen työtietojen seurantaan; tällöin työajo aktivoituu aina kun auto tai kone lähtee liikkeelle, ilman että mittariin tarvitsee koskea. Näet aina milloin ja kuinka paljon koneella on työskennelty.

Hinnat

Eltrip-55 on saatavissa vaihtoehtoisesti 12 kuukauden leasing-sopimulla tai kertamaksulla johon kuuluu 12kk nettipalvelun käyttöä. Tämän jälkeen voit jatkaa nettipalvelun käyttöä edullisella kuukausihinnalla. Perushinta sisältää mittarin sähköisellä liitännällä ajoneuvon matkapulssiin. GPS-moduli tai erillinen anturi ovat saatavissa lisälaitteina.

Leasing-paketti: 65€ + 15€/kk 12kk ajan.
Yht. 245€. Web-palvelu sisältyy hintaan sopimuskauden ajan.

Ostettuna omaksi: 210€
Hinta sisältää 12kk web-palvelua.

Web-palvelu: 10€/kk
Alkaen yllämainittujen aikojen päätyttyä. Palvelu jatkuu tämän jälkeen toistaiseksi voimassa olevana ja on irtisanottavissa milloin tahansa, päättyen kuluvan laskutusjakson loppuun.

Lisälaitteet:

Magneettianturi ET-RD: 50€
Anturi asennetaan kardaanille, vetoakselille tai jarrulevylle mittaamaan renkaan pyörimistä.

GPS-yksikkö: 45€
GPS-vastaanottimella mittari ei tarvitse matkapulssia vaan matkan mittaus perustuu GPS:n paikkatietoon. Tällöin autosta tarvitaan vain sähköt.

Huom; Yllä olevat hinnat eivät sisällä arvonlisäveroa, toimituskuluja tai muita mahdollisesti tarvittavia lisälaitteita.
Lisäksi tapahtumien lähetystä varten on oltava käytettävissä WLAN-yhteys internet-yhteydellä, esimerkiksi kotona tai toimistolla.

Tarkempaa mittausta?

Mikäli tarvitset tarkempaa, jopa metrin tarkkuudella mittaavaa tiedonkeruuta, sekin onnistuu! Ota meihin yhteyttä alla olevan linkin kautta tai suoraan puhelimella saadaksesi lisätietoja.

Mikäli haluat lisätietoja, kysy rohkeasti meiltä!

Lataa tästä Eltrip-55 käyttöohje.

Ominaisuudet (Eltrip-55/10m)